Warmtebatterij overzicht

We zetten voor u op een rijtje de warmtebatterij prestaties en prijs in vergelijking met andere accupakketten. Zeker als het gaat om kostenbesparing, duurzaamheid en veiligheid kunt u uw voordeel doen met een zoutwater warmtebatterij. Echter deze zoutwater innovatie is nog verder in ontwikkeling. De huidige prijs-kwaliteitsverhouding vinden we nog niet interessant.

Energie-opslag: Investering: Ruimte: Techniek: Energiedichtheid:
Zoutwaterbatterij Vanaf 2023 Compact Zoutwater Uitmuntend
Thuisbatterij 1,5 kWh € 2.300,- Gemiddeld Lithium-Ion  90%
Thuisbatterij 3 kWh € 4.000,- Gemiddeld Lithium-Ion  90%
Thuisbatterij 8 kWh € 6.000,- Gemiddeld Lithium-Ion  90%
Powerstation 3kWh € 4.000,- Gemiddeld Lithium-Ion  90%
Warmtepompboiler 300L € 2.900,-  70x70x170 cm Water < 48 uur
Buffervat Vanaf 2023 Zeer groot Water < 48 uur

Warmtepompboilers

U wekt overdag met uw zonnepanelen energie op. En vult de boiler met warm tapwater voor douchen en vloerverwarming de komende dagen. Een slimme oplossing als u nog zonne-energie over heeft. Zeker interessant voor mensen met veel ruimte in hun woning of bedrijfspand en hoog warmwater verbruik.


Thuisbatterijen Lithium Ion

Wij leveren Lithium Ion thuisbatterijen van A-merken zoals Huawei, LG, Pylontech, Fox Ess en RCT Power. Thuisbatterijen worden meestal ingezet voor elektronische apparaten zoals verlichting, TV, netwerkapparatuur, koelkasten, wasmachines en drogers. En voor bedrijven uiteraard IT infrastructuur.


Draagbare powerstations

Je kunt bij Ecolucht draagbare powerstations huren en kopen. Ideaal bij stroomuitval en ook voor op reis of bij outdoor activiteiten. Met een mobiel powerstation heb je overal en altijd jouw eigen stroomvoorziening bij de hand. Zo kun je onbezorgd genieten van voldoende elektriciteit voor jouw laptop, koelkast, tv, verlichting en gereedschappen. 24/7 stroom.